Voor werknemers

Wat is reïntegratie 3e spoor en hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

Heb jij na het doorlopen van het 1e en het 2e spoortraject geen passend werk gevonden en is jouw werkgever eigenrisicodrager? Dan wordt het 3e spoortraject opgestart.

Als jouw werkgever eigenrisicodrager is, dan is die voor 10 jaar verantwoordelijk voor jouw reïntegratie op de werkvloer. Omdat het 1e en het 2e spoortraject je niet aan werk hebben geholpen, ga jij nu met onze ervaren coach aan de slag om alsnog een passende en duurzame baan te vinden.

Tijdens het 3e spoortraject doorloop je grotendeels dezelfde stappen als tijdens het 2e spoortraject. Onze coaches verdiepen zich daarom eerst in wat wel en niet goed ging tijdens het 2e spoortraject. Ze gaan vervolgens samen met jou op zoek naar werk wat bij je past waarbij we rekening houden met wie je bent en wat je kan.

Hoe Talenta jou helpt

Kennismaking

Onze coach leert jou kennen en jij leert onze coach kennen. Samen bespreken we wat er mogelijk is, welk werk bij jou past en aan welke ondersteuning jij behoefte hebt. 

Begeleiding

Wij helpen jou met datgene waar jij ondersteuning, begeleiding of hulp bij nodig hebt. Zo helpen wij jou bijvoorbeeld met het zoeken naar werk dat bij jou past, maar ook bij het opstellen van een CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek. 

Afronding

We willen er zeker van zijn dat als jij passend werk hebt gevonden, je daar ook helemaal op je plek zit. Daarom zullen we na afloop van het traject nog eens contact met je opnemen om te vragen hoe het gaat.

Waarom Talenta?

Christelijk
Hoog plaatsingspercentage
Gecertificeerd
Breed netwerk
Meer weten over het 3e spoortraject?

Neem contact op

Onze mensen

Betrokken coaches en ervaren adviseurs

Henriëtte van den Brink
2e spoor specialist / gecertificeerd jobcoachGelderland / Overijssel
Jacob Herrewijnen
2e spoor specialist / jobcoachZuid-Holland

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over het 3e spoortraject?

Stuur ons een bericht