Voor werknemers

Wat is reïntegratie 2e spoor en hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

Met reïntegratie 2e spoor, soms ook 2e spoortraject genoemd, helpen wij jou bij het vinden van passend werk bij een andere werkgever wanneer jij langdurig arbeidsongeschikt bent.

Door ziekte of andere oorzaken kun je langdurig arbeidsongeschikt raken. Zodra je weer in staat bent om te werken, wil je waarschijnlijk het liefst terugkeren naar je oude baan. Als dat om wat voor reden dan ook (nog) niet mogelijk is, wordt het 2e spoortraject opgestart. 

In overleg met jou en onze coaches onderzoeken we waar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt liggen. Onze coaches gaan samen met jou op zoek naar werk wat bij je past waarbij we rekening houden met wie je bent en wat je kan.

Hoe Talenta jou helpt

Kennismaking

Onze coach leert jou kennen en jij leert onze coach kennen. Samen bespreken we wat er mogelijk is, welk werk bij jou past en aan welke ondersteuning jij behoefte hebt. 

Begeleiding

Wij helpen jou met datgene waar jij ondersteuning, begeleiding of hulp bij nodig hebt. Zo helpen wij jou bijvoorbeeld met het zoeken naar werk dat bij jou past, maar ook bij het opstellen van een CV of het oefenen van een sollicitatiegesprek. 

Afronding

We willen er zeker van zijn dat als jij passend werk hebt gevonden, je daar ook helemaal op je plek zit. Daarom zullen we na afloop van het traject nog eens contact met je opnemen om te vragen hoe het gaat.

Waarom Talenta?

Christelijk
Hoog plaatsingspercentage
Gecertificeerd
Breed netwerk
Meer weten over het 2e spoortraject?

Neem contact op

Referenties

Wat mensen over ons zeggen

Talenta zorgt ervoor dat altijd dezelfde begeleiders het volledige traject begeleiden. Dat schept vertrouwen.
Gert Molenaar

Nijborg

Lees het verhaal
Onze mensen

Betrokken coaches en ervaren adviseurs

Henriëtte van den Brink
2e spoor specialist / gecertificeerd jobcoachGelderland / Overijssel
Jacob Herrewijnen
2e spoor specialist / jobcoachZuid-Holland

Succesvol verstuurd

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over het 2e spoortraject?

Stuur ons een bericht